• claudineraciti

Bramen en munt Whiskey Sour

Jordan van Highproofpreacher is niet alleen een fantastische drankfotograaf (ja dat is werkelijk zijn beroep) hij creëert ook zelf hele goede cocktails en komt vaak met de beste tips voor het maken van goede siropen (bijvoorbeeld de Ananas-Demerara die ik gebruikte in de Flying Tiki.

Recent kwam hij weer met een heel goed recept voor een bramensiroop voor de Blackberry Mint Whiskey Sour. Ik kan je deze alleen maar aanraden, wat een heerlijke combi!


60 ml Bourbon

30 ml vers citroensap

20 ml bramensiroop

4/5 muntblaadjes

Aquafaba/Eiwit


Doe alle ingrediënten in je shaker en shake eerst heel goed zonder ijs. Vul vervolgens de shaker met ijsblokjes en shake nogmaals heel goed. Dubbel strain vervolgens in een gekoeld coupe glas. Garneer met verse bramen en verse munt.


Cheers! Salute! Proost!



Bramen en munt Whiskey Sour
Bramen en munt Whiskey Sour