top of page
DSC01072-2.jpg

Over mij

Zoals je waarschijnlijk al had begrepen is mijn naam Claudine. Geboren en getogen in Nederland met een Nederlandse moeder en een Siciliaanse vader. Na mijn studie ben ik naar Italië verhuisd voor de liefde. Inmiddels zijn we al weer aardig wat jaartjes getrouwd. Ik heb 10 jaar in ItaIië gewoond, twee jaar in Napels en 8 jaar in Brescia. In 2013 besloten we om met het gezin terug naar Nederland te verhuizen.

 

Ik heb een enorme passie voor alles wat met cocktails te maken heeft. Ik ben zeker geen professional, ik kom niet eens in de buurt. Het is mijn hobby waar ik mijn creativiteit in kwijt kan (creativiteit die ik dacht nooit te hebben) en ik vind het leuk om deze passie met anderen te delen. Cocktails toveren bij iedereen een lach op het gezicht. 

Zoals ik van lekker eten hou met goede ingrediënten, hou ik ook van goede drankjes. Als de basis goed is, is het resultaat dat ook. Hier vind je dus recepten van drankjes van kwaliteit, waar je van kunt genieten. Drankjes voor matige, bewuste drinkers die willen genieten van een goede cocktail.

Alle foto's van cocktails die je ziet, zijn door mijzelf gemaakt. Zowel het drankje als de foto.

Ik geloof heilig in "less is more". Een klein aantal goede ingrediënten geven al eindig veel mogelijkheden! De meeste van mijn recepten hebben niet meer dan 5 ingrediënten. Mijn siropen maak ik altijd zelf en ik gebruik echt alleen vers geperste sappen. Dat maakt echt een enorm verschil! Zijn de recepten moeilijk te maken? Nee zeker niet, maar verse goede ingrediënten zijn wel vereist. Drankjes voor geniet momentjes, die vind je hier.

Ik hoop dat ik je kan inspireren om een paar recepten uit te proberen en dat je er net zo van kan genieten als ik!

bottom of page