top of page
  • claudineraciti

Valentijnsdag cocktail - Pink Colada

Toen Jody van Ongewoonlekker of ik een leuk drankje kon bedenken voor Valentijnsdag, wilde ik dat natuurlijk graag doen!


Ik ben niet echt een super romantisch iemand, maar ik kan wel wat bedenken voor een ideale Valentijnsdag voor dit jaar! Wat dacht je van een mooi zonnig tropisch strand, een warm zeebriesje en palmbomen… Dat kunnen we allemaal wel goed gebruiken, dus jouw lief waarschijnlijk ook!

Maar ja, reizen naar tropische oorden is op dit moment nog niet zo simpel en ook niet voor iedereen weggelegd. Maar dat weerhoudt je er niet van om een stukje tropisch strand in huis te halen en samen net te doen of je aan dat heerlijke strand ligt. Deze Pink Colada gaat je daar zeker bij helpen! Dus trek je zwembroek of bikini aan, doe de verwarming eventjes omhoog, zet je zonnebril op en proost op de liefde! Of gewoon lekker in je pyjama onder een dekentje op de de bank, ook dan smaakt deze heerlijk, dat kan ik persoonlijk bevestigen ;-)


Pink Colada


60 ml donkere rum (ik gebruikte Gosling’s Black Seal)

20 ml licor 43

45 ml kokosmelk

45 ml ananassap

6 frambozen


Muddle de frambozen je een cocktailshaker en voeg de overige ingrediënten toe. Voeg voldoende ijsblokjes toe en shake het goed. Strain in een longdrink glas over crushed ijs of mini ijsblokjes.


Cheers! Salute! Proost!
Comments


bottom of page