top of page
  • claudineraciti

Rio Bravo (PDT Cocktail boek)

Dit zeer eenvoudige, maar erg lekkere recept komt uit het PDT (Please Don't Tell) cocktail boek. Ik hou echt van Cachaça, geen idee waarom ik dit niet eerder heb ontdekt in mijn leven. Alleen de geur ervan maakt mij al blij! Dat klinkt misschien wel raar, maar er is geen woord aan gelogen.Cachaça is met name bekend om de Caipirinha, maar je kunt het echt in zoveel cocktails gebruiken! Mocht je nog twijfelen of een goede fles Cachaça het geld wel waard is: ja dat is het 100%.


Rio Bravo - PDT Cocktail boek


60 ml Cachaça

22,5 ml vers limoensap

15 ml orgeat

3 plakjes gember


Muddle de gember met de orgeat in je shaker. Voeg de rest van de ingrediënten toe en shake met ijs. Serveer in een couple glas, of iets wat er op lijkt (ik koos stiekem ook voor een andere ;-))


Cheers! Salute! ProostCocktail met cachaça, orgeat en gember
Rio Bravo


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page