top of page
claudineraciti

Pulcino Choccucino

In de koude herfst- en wintermaanden is een warme koffie cocktail natuurlijk altijd een feestje. Na een heerlijke boswandeling of gewoon op een luie dag als je lekker op de bank onder een dekentje een goed boek ligt te lezen of lekker Netflix zit te kijken. Dan is een opwarmertje als deze zeker fijn!


30 ml Baileys Chocolat Luxe

20 ml Pulcino Arancello likeur

2 kopjes espresso

1 theelepeltje rietsuiker

Warm opgeklopte melk


Warm het glas even op onder heet water. Schenk hier de Baileys en de Pulcino likeur in. Zet twee sterke koppen espresso en zorg ervoor dat deze goed heet zijn. Schenk de espresso in het glas en voeg een theelepeltje suiker toe. Roer het goed door. Doe de schuim van de warm opgeklopte melk erover.


Cheers! Salute! Proost!



Koffie cocktail met baileys en Arancello likeur
Pulcino Choccucino

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page