top of page
  • claudineraciti

Hendrick's Lunar Gin & Tonic

Het is dan wellicht nog wat koud, maar met dit heerlijke zonnetje krijg je toch wel voorjaarskriebels! En zelf vind ik bij het eerste zonnetje een goede gin en tonic het toppunt van genieten!


Hendrick's Lunar Gin is de tweede uitgave van de beperkte oplage "het rariteiten kabinet". Deze gin wordt in kleine oplage gemaakt (550 liter per keer) en bevat botanicals als komkommer en rozen. Het is bloemig, maar ook war kruidig en geeft een lekkere citrus kick


De master distiller Hendrick’s Gin Lesley Grace is het brein achter deze gin: ‘Het is dat gevoel – dat gevoel dat je hebt tijdens de donkerste en kalmste nachten. Als de hemel helder is en de sterren scherp afgetekend staan. Ik wilde dit soort avonden, waarop je van de schemering tot in het diepst van de nacht verhalen met vrienden deelt, terugproeven in een gin.’ Dit is het gevoel dat deze gin je mee moet geven en zoals je van Hendrick's gewend bent, is dat uiteraard weer erg goed gelukt.


Je kunt hier het beste een neutrale tonic bij serveren. Ik koos voor 1724 tonic water, maar Thomas Henry Indian Tonic of Fever Tree Indian Tonic water zullen hier ook prima mee samen gaan.


50 ml Hendrik's Lunar gin

120 ml 1724 Tonic Water (of een premium tonic naar keuze)


Garneer met komkommer en peperkorrels en je hebt een perfect serve!


Cheers! Salute! Proost!Hendrick's Lunar gin en tonic
Hendrick's Lunar gin en tonic
Comentários


bottom of page