top of page
  • claudineraciti

Gin Mare Capri

Deze speciale editie van Gin Mare kreeg ik voor mijn verjaardag. Gin is en blijft mijn favoriete spirit en deze is echt heel bijzonder!

De mooie blauwe fles is geïnspireerd op de blauwe grot van Capri. In een bootje kun je deze grot invaren om de prachtige blauwe kleur te bewonderen. Toen wij een bezoekje brachten aan dit prachtige eiland, stond het water helaas te hoog en was een bezoek niet mogelijk. Mocht je ooit die kant op gaan, dan zou ik dit zeker op je to-do lijst zetten!


De fles heeft een canvas etiket dat de gin een nog elegantere uitstraling geeft. Naast de mediterraanse botanicals in de klassieke Gin Mare versie (Spaanse olijven, Italiaanse basilicum, Griekse basilicum en Turkse tijm) zijn hier twee ingrediënten aan toegevoegd: citroen van Capri en bergamot uit Calabrië. Deze worden met de hand geschild om vervolgens een jaar geweekt te worden in kleine bakjes. Dit zorgt voor een bijzondere smaakdiepte in de gin van deze botanicals en geeft een heerlijke citrus profiel.

De 1724 tonic water die speciaal voor zijn grote broer Gin mare werd ontwikkeld is ook perfect voor deze gin.

Deze gin is voor Gin en Tonic fans een echte must om te proberen.


En geen zorgen, voor deze splash foto heb ik het glas met gin en tonic vervangen voor een glas spa rood. Ja ik heb vals gespeeld voor deze foto ;-) Geen druppel van deze heerlijke fles gin laat ik natuurlijk verloren gaan.


50 ml Gin mare Capri

120 ml 1724 Tonic Water


Schenk over vers ijs en garneer met citroen en een takje tijm of rozemarijn.

Gin Mare Capri en 1724 Tonic water
Gin Mare CapriCommentaires


bottom of page