top of page
  • claudineraciti

By order of the Peaky Blinders

Wellicht heb jij de serie ook wel gevolgd op Netflix, het duurde even voordat ik er goed in kwam, maar daarna was ik verslaafd!

Dus toen ik zag dat er een cocktailboek bestond van de Peaky Blinders moest ik deze natuurlijk hebben. Dit was de eerste uit het boek die ik maakte en die smaakte erg goed! Een makkelijk rum cocktail die echt heel goed smaakt. De keuze van een goede rum is natuurlijk wel belangrijk hier. Deze is simpel, maar smaakvol en daar hou ik van.


40 ml Gold rum (ik gebruikte Goslings Gold Seal Rum)

20 ml Galliano likeur

80 ml Vers grapefruit sap

Zout voor het randje van het glas


Deze is echt heel makkelijk want die build je gewoon rechtstreeks in je glas. Maak een zoutrandje (rim) om het glas. Vul je glas met ijsklontjes. Schenk de rum en de grapefruit sap erbij en roer door. Top het af met de Galliano.


Cheers! Salute! Proost!By order of the Peaky Blinders - gold rum en Galliano
By order of the Peaky Blinders
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page