top of page
  • claudineraciti

Bobby's Dry Gin en Tonic

Bobby's is echt mijn gin. Het is frisse, krachtige en kruidige gin en ondanks dat hij geen citrus bevat, gaat hij echt fantastisch goed samen met sinaasappel. Ik heb hem al vaker in drankjes gebruikt in combinatie met sinaasappelsap of sinaasappel likeur en dat ging echt perfect samen.

Deze heerlijke gin wordt gemaakt met lokale en Indonesische kruiden zoals natuurlijk de jeneverbes, maar ook rozenbottel, kruidnagel, citroengras, koriander, venkelzaad en kaneel. Dit is een fles die hier in huis niet leeg mag zijn. Ik zorg altijd dat ik een nieuwe aanschaf voordat hij leeg is. De geur van deze gin maakt mij al happy. Dus twijfel je nog? Niet meer doen, echt een fles halen want je gaat er net zo van genieten als ik!


De mooie moderne kruik fles is al een aanwinst met het typische Indonesische Ikat patroon. Een perfecte combi tussen oost en west.


Bobby's geeft zelf aan dat de perfect serve met Indian Tonic van Fever Tree is en dat is zeker een heerlijke combi! Zelf vind ik hem echt perfect met 1724 Tonic.

Voor de perfect serve gebruik je hier een schijfje sinaasappel met kruidnagels erin.


50 ml Bobby's Dry gin

120 ml Indian Tonic Fever Tree of 1724 Tonic


Makkelijke cocktails Gin en Tonic met Bobby's Dry Gin en 1724 Tonic
Bobby's Dry Gin en 1724 Tonic


Komentar


Mengomentari telah dimatikan.
bottom of page