top of page
  • claudineraciti

Mystic Mango Smile

Heb jij dat ook, een beetje "de feestdagen zijn voorbij blues". Ik wel, ik vind de kerstperiode heerlijk en 1 januari is mijn minst favoriete feestdag ever. En als het dan grauw en grijs is, helpt dat niet. Van mij mag het voorjaar wel beginnen na de feestdagen :-)

Maar aangezien dat niet gaat gebeuren, dan is het drinken van een heerlijk tropisch cocktailtje een perfecte oplossing. Met je ogen dicht, waan je je op een tropisch strand. Gewoon in je eigen woonkamer.


60 ml Witte Rum (ik gebruikte Havanna Club anejo 3 anos)

20 ml vers limoensap

10 ml gembersiroop

Thomas Henry Mystic Mango


Shake de rum met de lime and gembersiroop met ijs in je shaker. Strain over crushed ice of mini ijsblokjes. Top het af met Thomas Henry Mystic Mango (of andere tropische mango bubbels)Makkelijke cocktails | Makkelijke cocktail met rum, gember en mango - Mystic Mango Smile
Mystic Mango Smile - Rum Mango cocktailComentários


bottom of page