top of page
  • claudineraciti

Boys to the yard - passievruchtlikeur cocktail

Ik was er al even naar op zoek: een goede passievruchtlikeur. Tot kort geleden, zonder succes. De meesten zijn te zoet, te kunstmatig of smaken naar alles wat zoet is behalve passievrucht.

Tot ik bij mijn lokale slijter de passievruchtlikeur ontdekte van de Jongens van Oud West. De geur, de kleur en de smaak, het is allemaal precies goed. Wat een ontdekking!

Deze is echt het proberen waard. Ik zette de fles in het zonnetje in mijn instagram stories omdat ik het gewoon echt een goed product vindt. En nee, die story was dus zeker niet gesponsord. Ik heb de fles gewoon gekocht bij de slijter. Wel waren ze blij met mijn post en stuurde mij als bedankje nog een leuk pakketje toe. Met de vraag of ik er een cocktail mee wilde maken. Uiteraard!


Ik maakte er deze boys to the yard mee. Laten we eerlijk zijn, wat is het eerste dat we doen zodra we in het voorjaar wat zonnestralen zien? Juist, trek de tuinmeubels maar uit de schuur en hup de tuin in om elk zonnestraaltje mee te pakken! En met een heerlijke frisse cocktail in de hand, wordt het er alleen maar fijner op. Dus nee, dit keer geen milkshakes ;-), maar wel een lekkere frisse, fruitige en iets zoetige cocktail die de boys to yard brengt.


Boys to the yard - passievruchtlikeur cocktail


45 ml witte rum

25 ml vers limoensap

30 ml passievruchtlikeur

60 ml kokoswater


Shake alle ingrediënten met voldoende ijs en strain de cocktail over verse ijsblokjes in een longdrinkglas. Garneer met verse passievrucht, maar mocht je die niet hebben dan is een schijfje of partje limoen ook een prima alternatief.


Deze likeur maakt trouwens ook een uitstekende pornstar martini, dus mocht je nog twijfelen, halen die fles ;-)


Cheers! Salute! Proost!Passievruchtlikeur cocktail met witte rum
Boys to the yard

Kommentare


bottom of page