top of page
  • claudineraciti

Tropical Freedom

Weer een lekker alcoholvrij recept en dit keer is hij lekker tropisch, met passievrucht en een vleugje kokosnoot. Erg gemakkelijk om te maken en je kunt er zelfs met het hele gezin van genieten, want het is echt 0,0 alcohol wat hier in zit.


Ik gebruikte voor dit recept de heerlijke passievruchtsap van Da Vinci gourmet. Maar mocht je hier nu niet aan kunnen komen, dan kun je natuurlijk elk ander passievrucht sap gebruiken. De Aldi en de Lidl verkopen het ook. Echter moet ik erbij zeggen dat ik die wel heel zoet vind (maar ik hou niet zo van zoet, dus wellicht geldt dit alleen voor mij ;-)) Maar mocht je voor deze gaan, dan zou ik de vanille siroop op op 5 max 10 ml houden. Maar proef vooral zelf wat je lekker vind.


Je kunt ook voor verse passievrucht gaan. Lepel dan dan twee passievruchten uit en strain de cocktail met een theezeef voordat je hem inschenkt. Die pitjes zijn niet heel fijn in je drankje.


30 ml passievruchtpuree/sap (ik gebruikte Da Vinci gourmet, maar kies gerust een alternatief. Of ga voor twee verse passievruchten)

20 ml vers limoensap

20 ml vanille siroop (is jouw sap iets aan de zoete kant, verlaag de siroop dan tot 5 of 10 ml)

20 ml kokosmelk

Spa rood/Sodawater


Doe de eerste vier ingrediënten in je shaker en shake goed met voldoende ijsblokjes. Strain het over crushed ijs in een longdrink glas. Top het af met sodawater.


Cheers! Salute! Proost!Cocktail met passievrucht - Alcoholvrije cocktail met passievrucht
Tropical Freedom


Commentaires


bottom of page