top of page
  • claudineraciti

Killer Cocktail (signature cocktail van Tess Posthumus)

Heb je wel eens een drankje geproefd, die je echt volledig verrast en spontaan een dansje wilt maken? Ik wel, en de killer cocktail van Tess Posthumus is er daar een. Het grootste gedeelte van mijn volwassen leven dronk ik drie dingen, bier, wijn en gin & tonics. Ik vind deze drie nog steeds erg fijn, maar nadat ik deze cocktail proefde wist ik dat ik echt wat gemist heb in mijn leven!


Je kunt het recept vinden in haar boek "Masterclass Cocktails". Dit boek is echt een aanrader als je de basis onder de knie wilt krijgen. Alles wordt er stapsgewijs in uitgelegd en er staan zeer goede recepten in!


Killer Cocktail (Tess Posthumus)


45 ml Amaretto

30 ml gin

30 ml vers citroensap

10 ml Campari

1 dash cranberry bitters (fee brothers)


Shake alle ingrediënten (behalve de bitters) goed met ijs. Serveer in een rocks glas met crushed ijs. Garneer met een citroen zest die je in een driehoek snijd. Een beetje als een haaienvin. Steek deze in het midden van het glas en doe daar de bitter overheen, zodat het een beetje op een shark attack lijkt (vandaar de naam: killer cocktail)


Cheers! Salute! Proost!Killer cocktail met gin, amaretto en campari
Killer cocktail - recept Tess Posthumus

bottom of page