top of page
  • claudineraciti

Greenpoint gin en tonic


Mijn absolute favoriete drankje is toch altijd een goede gin en tonic. Zoveel keuzes, smaken en combinaties, ik word er altijd blij van!

Vandaag ging ik voor Greenpoint Gin, gemaakt in Nederland met biologische botanicals van eigen bodem zoals kamille, citroenmelisse, tijm, valeriaan, lindebloesem, vlierbes en natuurlijk jeneverbes.


Er zit nog een extraatje in, namelijk een infusie van CBD, afkomstig van biologisch geteelde hennep. Maar geen zorgen er zit geen THC in, dus je wordt zeker niet high van deze gin 😉 De gin heeft zijn naam te danken aan Greenpoint in Brooklyn, waar de droom om deze gin te maken werd geboren.


Ik dronk hem met vlierbloesem tonic. Deze gaat echt perfect samen met deze gin!


50 ml Greenpoint gin

120 ml elderflower tonic (ik gebruikte Fever Tree)


Cheers! Proost! Salute!

Makkelijke cocktails: Green point Gin en Tonic
Green point Gin en TonicComments


bottom of page